Beebiootuse fotosessioon. Küsimused ja vastused.

Beebiootusefotosessioon Vogue stiilis

photo by Viktoria Iljin

Tavaliselt tekib beebiootusefotosessiooniks valmistudes suur hulk küsimusi. Ja enamasti on küsimused samad…

Et tunneksid end enne fotosessiooni enesekindlalt ja mugavalt, otsustasin vastata neist kõige populaarsematele:

Millal on parim aeg beebiootusefotosessiooniks?

Iga tulevase ema jaoks on optimaalne fotosessiooni aeg erinev ja sõltub raseduse füsioloogilistest omadustest. Ühel hakkab kõht kasvama esimestel kuudel, teistel veidi hiljem ja kellelgil vahetult enne sünnitust. On mõned universaalsed soovitused, mis sobivad kõigile. Kui rasedus kulgeb sujuvalt ja komplikatsioonideta, siis ideaalne aeg fotosessiooniks on 28-36 nädalat. Kui kõht hakkas varakult kasvama või on oodata kaksikuid, saab fotosessiooni teha alates 26. nädalast.

Ma ei soovita beebiootusefotosessiooni edasi lükata, sest mida lähemal on sünnikuupäev, seda raskem on lapseootel emal fotosessioonil poseerida.

Kui kaua võtab beebiootusefotosessioon aega?

Fotosessiooni kestus sõltub tulemustest, mida soovid saada. Kui soovid teha mitu set-up’i ja samal ajal mitte kiirustada ja protsessi nautida, siis on parem broneerida fotosessioon kaheks tunniks. Kui kavades on üks-kaks set-up’i, piisab tunnist. Fotosessiioni kestuse valikul pea meeles, et uue keskkonna ja fotograafiga harjumine võtab aega. Tavaliselt umbes 20-30 minutit.

Mitu set-up’i saab fotosessiooni jooksul teha?

Kõik oleneb sellest, kuidas Sa end tunned ja kui aktiivne oled. Mõned tulevased emad väsivad kiiresti ja vajavad sageli puhkust. Ja on neid, kellel on energia täies hoos ja nad on pikaks pildistamiseks valmis. Seega juhindu iseendast. Keskmiselt saab tunnise fotosessiooni jooksul kasutada 2-3 set-up’i.

Milliseid riideid valida fotosessiooniks?

See võib olla nii ärikleidid kui ka õhukestest kangastest, pitsidega, lendava siluetiga kleidid. Või äkki mugavad teksad, lühikesed püksid, särgid, pidžaamad. Oluline on, et tunneksid end nendes riietes vabalt ja kergelt, siis jäävad fotod loomulikud. Sobiva riietuse kohta saad täpsemalt lugeda artiklist Mida raseduse pildistamisel selga panna

Kuidas poseerida?

Fotosessiooni käigus näitan alati, kuidas kõige parem seista, istuda või pikali olla, millist poosi võtta, kuidas pead pöörata, kuhu käed panna.

Kas ma võin oma mehe ja lapsed beebiootusefotosessioonile kaasa võtta?

Muidugi! Kõik pildistamise nüansid räägime Sinuga eelnevalt läbi. Koostame fotosessiooni plaani, arutame pilte.

Millist meiki ja soengut peaksin fotosessiooniks tegema?

Meik ja soeng on olulised tingimused kauni ja harmoonilise piltide saamiseks! Meigi ja soengu teema tuleb usaldada professionaalidele. Tavaliselt tehakse beebiootuse stuudiofotosessiooniks särav meik. Ära karda seda: impulssvalgus “sööb ära” 30–40% meigist. Kui Sul pole oma meistrit, aitab teid hea meelega minu meeskonna spetsialist. Jumestaja lähtub Sinu soovidest ja arvestab riietusega, milles fotosessioon toimub. Meik ja soeng tehakse vahetult enne fotosessiooni, 1-2 tunni jooksul.

Milline on parim maniküür ja pediküür beebiootusefotosessiooniks?

Maniküür ja pediküür peavad olema. ☺️ Käed piltidel peaksid välja nägema korralikud ja hoolitsetud! Maniküür ja pediküür ei tohiks tähelepanu äratada. Hästi sobib nüüdi või prantsuse maniküür ja pediküür. See valik näeb kena välja ja sobib suurepäraselt igale pildile.

Milliseid aksessuaare saab kasutada?

Igasuguseid! Aksessuaarid on tere tulnud kõikidele fotodele! Nad võivad muuta pildi individuaalsemaks ja liigutavamaks.