Cake Smash, ehk esimese sünnipäeva fotosessioon

Foto-kingitus beebile esimeseks sünnipäevaks

Nii lahedad need üheaastased lapsed on!

On tõeline soov jäädvustada nende ebakindlad sammud ja pilk, mis on täis põnevust uskumatutest avastustest, mis juhtuvad iga sekundit väikese inimese elus! Seepärast valivad paljud vanemad CAKE SMASH fotosessiooni esemese sünnipäeva jäädvustamiseks!

cake smash fotosessioon stuudios

Värviline glasuur põskedel, hele naer ja võimalus määrida kõike ümbritsevat - kas see pole iga sünnipäevalapse soov? Kuid sellel fotosessioonil on paar nüanssi, millest peaksite eelnevalt teadma, et tegelikkus ei kalduks teie värvikatest ootustest kõrvale.

cake smash fotosessioon stuudios

  • On olemas võimalus, et teie, tavaliselt aktiivne ja uudishimulik beebi, kardab torti. See on tõesti suur ja hirmutav asi. Nii et ole valmis liituma oma lapsega tordi hävitusel!

cake smash fotosessioon stuudios

  • Tore, kui teil on kaasas kaks riidekomplekti: üks imearmsate perepiltide jaoks fotosessiooni alguses ja teine - ​​kreemjas määrduvate plekkide jaoks.
  • Kuna fotosessioon on väga emotsionaalne sündmus, eriti kui lubatakse midagi näole ja põrandale määrida, on parem teha fotosessiooni paar nädalat enne sünnipäeva, muidu võib laps kogeda liiga palju muljeid.

cake smash fotosessioon stuudios

  • Samal põhjusel arvestage fotosessiooni aja valimisel kindlasti lapse une- ja ärkveloleku rütmi, et väsimus ei mõjutaks meie lõbusaid kaadreid.
  • Ma saan ise sobiva tordi eest hoolitseda. Kuid kui soovite tingimata enda oma tuua, siis konsulteerige minuga eelnevalt: räägin teile peensustest, mis on CAKE SMASH fotosessiooni visuaalse komponendi jaoks olulised.