NewbornFest 2023 Tallinnas

Kasva kui fotograaf ja õpi valdkonna tuntud peaesinejatelt

photo by Viktoria Iljin

Vastsündinute ja beebiootuse fotograafidena teame, kui oluline on jäädvustada uue elu ilu ja rõõmu. Seepärast on meil hea meel teatada, et 2023. aastal toimub Tallinnas esimene iga-aastane vastsündinute- ja beebiootuse fotofestival.

See üritus ühendab fotograafid kogu maailmast, et tähistada vastsündinute ja beebiootuse fotograafia kunsti ning õppida valdkonna tippspetsialistidelt.

NewbornFest on kahepäevane üritus, kus toimuvad loengud, esitlused ja rühmatöötoad mõnelt valdkonna kõige tunnustatumalt fotograafilt. Olenemata sellest, kas olete kogenud professionaal või alles alustate vastsündinute ja beebiootuse fotograafiaga, on festivalil igaühele midagi põnevat.

Üks festivali tipphetki on võimalus õppida valdkonna parimatelt. Meie esinejate hulka kuuluvad auhinnatud fotograafid, kellel on aastatepikkune kogemus vastsündinute ja beebiootuse fotograafia ilu ja emotsioonide jäädvustamisel. Need fotograafid jagavad oma teadmisi ja kogemusi alates valgustustehnikatest kuni kompositsiooninõuanneteni, et aidata teil oma oskusi paremaks muuta.

Kuid NewbornFest ei tähenda ainult õppimist ja oma oskuse täiustamist - see on ka kontaktide ja suhete loomine teiste fotograafidega. Festival pakub osalejatele rohkelt võimalusi kohtuda ja suhelda oma kolleegidega, vahetada ideid ja potentsiaalselt isegi leida uusi kliente. See on võimalus saada osa fotograafide kogukonnast, kes jagavad kirge vastsündinute ja beebiootuse fotograafia vastu.

Kuid lõbu ei pea lõppema, kui festival on lõppenud. Eesti pealinn Tallinn on ilus ja elav linn, kus on palju vaadata ja teha. Alates võluvast vanalinnast kuni moodsa kesklinnani on Tallinnas igaühele midagi pakkuda. Festivali raames toimuvad ka mitmed seltskondlikud üritused ja tegevused, mida osalejad saavad nautida, sealhulgas vastsündinu pildistamise rekvisiitide mess ja grupiõhtusöök.

NewbornFest on fotograafidele põnev võimalus õppida, areneda ja suhelda oma kolleegidega. Loodame, et liitute meiega 2023. aastal Tallinnas sellel avaüritusel.

Ärge jätke kasutamata võimalust saada osa millestki erilisest - ootame teid rõõmuga sinna!