Categories
Vastsündinud

Vastsündinu beebi esimene fotosessioon

Mõni aeg tagasi kirjutasin kuidas valmistuda vastsündinu fotosessiooniks, mida kaasa võtta, et see läks õdusalt nii beebi kui ka vanemate jaoks.
Täna räägin kuidas toimub vastsündinu fotosessioon:
Ma teen vaid ühe vastsündinu fotosessiooni päevas. See tähendab, et fotosessiooni ajal me ei kiirusta, pildistamine toimub beebi tempos. Me kohtume kell 10-11, talvel võib olla natuke hiljem, et saada päeva valgust. Stuudio on soojendatud vajaliku temperatuurini, rekvisiit valmistatud. Enamus kaadritest teeme kui beebi magab. Beebi nõudmisel teeme pause söötmiseks. Fotosessiooni ajal vanemad saavad natuke puhata, teed juua, lugeda. ? Tundke ennast rahulikult! Pidage meeles, et beebi tunneb ema meeleolu. Ma ei ole vastu kui fotosessiooni ajal te teete telefoniga pilte.
Fotosessiooni ajal ma kasutan nn. valget müra. Esiteks, see rahustab beebit, meenutades talle ema südamelööke. Teiseks, leevendab kõrvalmüra, nt. kaamera krõksu.
Pildistamise ajal ma tegelen beebiga ise: mähkin, uinutan, riietan ümber, poseerin. Kui teil on kindlad poosid, mida soovite või vastupidi ei soovi, et ma teie beebiga teeks, andre mulle sellest varakult teada ja ma arvestan sellega fotosessiooni ajal.
Ma kindlasti teen perepilte (vastavalt valitud paketile). Harmooniliste piltide jaoks sobivad pastell värvid. Samas palun maniküürist mitte unustada, kuna käed on kaadris näha. ❤️

Iga hetk on jäädvustamist väärt!